Černohorský soudek 2017

01.05.2017 21:31

Po dvou letech jsme ve stejné sestavě jako v roce 2015 vyrazili s tatou, Reném a Gustavem na turnaj čtyřčlenných družstev do Boskovic. Hrálo se na 9 kol tempem 2x15 minut. Jeli jsme do Boskovic s cílem obhájit 4. místo, které jsme uhráli v roce 2015. Turnaje se zúčastnilo 20 družstev, z toho byla 4 družstva boskovická, my jsme byli nasazeni jako číslo 6.

Po úvodním kole, kdy jsme porazili ZŠ Kuldova 3,5:0,5, jsme hned narazili ve 2. kole na pozdějšího vítěze turnaje z Dalešic doplněného o Karla Kredla z Moravské Slavie. Mě se partie s Petrem Walkem vůbec nevydařila, rychle jsem prohrál, René remízoval bez boje s Karlem Kredlem, který uhrál nejlepší výsledek ze všech hráčů v turnaji. Gustav prohrál s panem Tesařem, taťka jasně porazil Luboše Svíženského. Celkově jsme podlehli Dalešicím 1,5:2,5.

V dalších kolech jsme většinou vyhrávali, až jsme podlehli v předposledním kole Prostějovu. V posledním kole jsme na 4. stole porazili Vyškov a vzhledem k příznivým výsledkům ostatních družstev jsme se posunuli na konečné krásné 2. místo.

Jako cenu všichni členové družstva dostali balení sedmi piv a medaili. Po ukončení turnaje jsme šli na malý výlet na boskovický hrad. Cestu k hradu do kopce zvládnul i René, ač velice nerad. Měl možnost počkat na nás v hospodě, raději však podstoupil příkoří v podobě procházky. Na zpáteční cestě jsme vysadili Reného v práci v Kuřimi, kde vystřídal dalšího našeho hráče Tomáše Kacálka.

Konečné pořadí turnaje

Foto
 

Lukáš Řehůřek 

—————

Zpět