Vysoká porážka s Veselím nad Moravou v KP 1

27.01.2014 20:45

V 6. kole krajského přeboru jsme již potřetí v tomto ročníku krajského přeboru prohráli, tentokrát s Veselím nad Moravou. Prohráli jsme vysoko v poměru 2:6, jedná se o naši nejvyšší porážku za poslední tři sezony v KP 1.

Očekával jsem vyrovnaný zápas, nikoliv tak jednoznačnou záležitost, i když jsem měl respekt k soupeři, který hrál v podobné sestavě v minulém ročníku 2. ligu. Soupeř nastoupil v základní sestavě, nám chyběl především Petr Kučera, který byl na horách.

Utkání se pro nás vyvíjelo nepříznivě od začátku, kdy Jura Hrdina prohrál s Petrem Trávníčkem - nejúspěšnějším hráčem hostujícího týmu v této sezoně a René prohrál s Petrem Vičarem. Potom se mi podařilo stav utkání snížit výhrou s panem Vrtalem. Tím však bylo s výhrami Bystrce v tomto zápase konec a následovala série tří vítězství hostů v řadě. Zbývající partie na první šachovnici (David Holemář proti Petru Symerskému) a sedmé šachovnici (Josef Spodný s Petrem Bílkem) skončili remízou.

Podrobnosti o utkání včetně partií najdete v přiloženém článku pana Kalendovského. Také se v článku dozvíte, který z našich hráčů při pozápasové analýze partií v hospodě U Sama vylil pivo na našeho redaktora.

 

Lukáš Řehůřek

 

Jak Veselí zdolalo Bystrc.pdf (222,3 kB)

—————

Zpět